Online facturatie

Wilt u direct starten met Simbill? Bekijk dan onze tarieven en bijbehorende features

Waarom online factureren?

Een essentieel onderdeel van het runnen van een onderneming is de facturatie. Maandelijks gaan er vaak vele facturen de deur uit en vaak kan dit een vervelende en tijdrovende taak worden. De oplossing hiervoor is online facturatie. Door gebruik te maken van online facturatie kunnen facturen eenvoudiger de deur uit en komen ze eerder bij de juiste personen aan.

Naast dat het de afhandeling van facturen bevorderd brengt online factureren ook nog een aantal andere voordelen met zich mee. Zo is online facturatie beter voor uw portemonnee aangezien er geen enveloppen meer nodig zijn en het vervoer van facturen ook niet meer nodig is. Daarnaast is het bijvoorbeeld ook een groot voordeel dat de facturen overal bekeken kan worden.

Eenvoudig en overzichtelijk online factureren met Simbill

Simbill is een online facturatie systeem waarmee u simpel online kan factureren. Simbill bestaat al sinds 2009 en is ontwikkeld met gebruiksvriendelijk in het achterhoofd. Centraal bij Simbill staat dan ook een overzichtelijke omgeving waar u in kunt werken.

Een aantal belangrijke features van Simbill:

  • Verstuur onbeperkt facturen en offertes
  • Beheer automatische herinneringen
  • Eenvoudig periodieke facturen beheren
  • Genereer in een handomdraai uw BTW aangifte
  • Beheer uw inkoopfacturen

Uiteraard is dit pas een klein deel van alle mogelijkheden. Een volledige lijst met features kunt u hier bekijken.

Interesse in Simbill? Start nu met een gratis account!

Indien u interesse heeft in Simbill kunt u nu Simbill drie maanden gratis uitproberen. U kunt dan 3 facturen en 3 offertes de deur uit doen. Bovendien kunt u gebruikmaken van diverse mogelijkheden zoals het instellen van de automatische facturen. Ook kunt u de de uitgebreide statistieken bekijken.

Mocht u overtuigt zijn en Simbill echt willen gebruiken dan kunt u direct starten voor slechts € 10,- per maand starten. Voor dit geld kunt u onbeperkt factureren en offreren. Bovendien kunt u periodieke facturen instellen.

Online factureren goed voor het milieu?

Zoals u in de bovenstaande tekst al kon lezen kent online facturen vele voordelen en biedt Simbill u een gebruiksvriendelijk programma waarmee u onbeperkt kan factureren en offreren. Daarnaast is het ook belangrijk om op te merken dat online factureren goed is voor het milieu. Uit een onderzoek van TNO bleek bijvoorbeeld dat online factureren een positief effect heeft op de CO2-uitstoot.

Voor u als bedrijf betekent dit dan ook dat u door over te stappen naar online facturatie een steentje bij kan dragen aan een beter milieu. En tegenwoordig zijn milieu verantwoorde keuzes natuurlijk erg belang voor een bedrijf.

Gratis starten!