Reseller worden Simbill

Simbill?
Met Simbill kunt u alle verkoopfacturen die uw klanten maken eenvoudig inlezen in uw boekhoudpakket. U hoeft dus geen verkoopfacturen meer in te boeken. Dit levert u veel tijdwinst op, tijd die u weer in uw onderneming kunt steken. Tevens kunt u uw bedrijf in beeld brengen met handige en overzichtelijke grafieken, van uw omzet tot aan uw best betalende klant.
Simbill is ontwikkeld met gebruiksgemak in het achterhoofd. Hierdoor kan iedereen eenvoudig en snel facturen maken en versturen.

Professioneel
Uw klant beschikt met Simbill over een professioneel factureringspakket, waarbij de klant niet beperkt is tot het versturen van een beperkt aantal facturen. Dit pakket voldoet tevens aan alle eisen van de Belastingdienst. Bij het softwarepakket van Simbill worden BTW bedragen op een correcte manier vermeld en alle verkoopfacturen in de juiste volgorde genummerd. Daarnaast kunnen uw klanten met Simbill repeterende facturen automatisch periodiek versturen. Hierdoor hoeft de factuur slechts één keer ingevoerd te worden en bespaard uw klant dus tijd.
Met Simbill beschikken al uw klanten over een goede (verkoop)boekhouding.

Online in de Cloud
U en de klant logt veilig in op de website via een SSL gecertificeerde verbinding. Simbill wordt daarnaast ook periodiek gecontroleerd op veiligheid.
Simbill is online en overal te benaderen. Hierdoor kunt u meekijken met de klant en eventuele vragen over de software of facturering direct beantwoorden. Met het softwarepakket van Simbill houdt u uw klanten tevreden en dichtbij.

Word nu Reseller en ervaar de kracht van Simbill
Als een reseller van Simbill ontvangt u 15% doorlopende commissie van elke aangeleverde betaalde klant. Zolang de klant betaald gebruik blijft maken van Simbill blijft u deze 15% commissie ontvangen. De klant beschikt over een eenvoudig en professioneel facturatieprogramma en u ontvangt provisie. Twee perfecte redenen om te kiezen voor Simbill!

Word nu Reseller en ervaar de kracht van Simbill.

[contact-form-7 id=”407″]