Digitaal factureren

Digitaal factureren

Wilt u onbeperkt digitaal kunnen factureren? Meld u dan nu aan voor de eenvoudige en voordelige facturatie software van Simbill voor maar  € 10,- per maand. Of begin nu met een gratis account en test alle funcites van Simbill uitgebreid uit.

Digitaal factureren is het elektronisch versturen en afhandelen van facturen. Digitaal factureren wordt steeds meer gebruikt en zou voor u bedrijf dan ook een interessante mogelijkheid kunnen zijn.

Vele voordelen
Digitaal factureren brengt vele voordelen met zich mee. Zo zal digitaal factureren ervoor zorgen dat de factureren snel kunnen worden verwerkt. Immers hoeft er geen tijd te worden gestoken in het printen van de facturen en is het niet nodig de facturen op de post te doen. Dit betekent niet alleen een tijdsbesparing voor u zelf, maar ook voor u klanten.

Naast het besparen van tijd wordt ook de kans op fouten verminderd omdat er minder handelingen nodig zijn om de factuur in orde te maken en op de juiste plek te krijgen. Het voorkomen van fouten betekent het besparen van tijd en geld.

Digitaal factureren kent ook de steun van de overheid. Enerzijds omdat fouten worden beperkt, maar anderzijds ook omdat digitaal factureren milieuvriendelijker is. Er hoeven immers geen factureren meer geprint te worden, geen enveloppen meer gebruikt te worden en het vervoer van facturen is ook niet meer nodig. Uit onderzoek blijkt zelfs dat het energieverbruik van factureren op papier bijna twee keer zo groot is als de digitale versie.

Digitaal factureren met Simbill
Er zijn vele pakketten om digitaal te factureren. Simbill onderscheidt zich van de concurrentie door de nadruk te leggen op een eenvoudig en gebruiksvriendelijk systeem. Bovendien kunt u Simbill aanpassen naar wens. Dit geeft u de mogelijkheid geeft om uw huisstijl te behouden en het systeem dus betrouwd aan zal voelen.

Het is binnen  Simbill ook mogelijk om nog op de ‘oude’ manier te factureren maar de kracht ligt uiteraard bij de digitale versie via de e-mail. Een aantal redenen om Simbill te gebruiken:

  • Verstuur onbeperkt facturen en offertes
  • Beheer automatische herinneringen
  • Eenvoudig periodieke facturen beheren
  • Genereer in een handomdraai uw BTW aangifte
  • Beheer uw inkoopfacturen

Interesse in Simbill?
Heeft u interesse in Simbill? Start dan nu met een gratis account of stuur onbeperkt digitaal facturen en offertes voor maar € 10,- per maand.

Gratis starten!