IDEAL factuur sturen

iDeal factuur sturen

U kunt uw klanten de optie bieden om uw facturen via iDeal te betalen. Hiermee maakt u het betalen van facturen makkelijker voor uw klanten en zullen zij de facturen sneller betalen.

Hoe werkt het?
Simbill is een samenwerking aangegaan met Mollie.nl en Sisow. De betalingen worden door Mollie.nl en Sisow.nl geïncasseerd en vervolgens aan u uitbetaald. Hierdoor hoeft u zelf geen iDeal abonnement aan te vragen bij uw bank en betaalt u alleen een vergoeding per transactie aan Mollie.nl of Sisow.

Aanvragen
Het aanvragen van een iDeal factuur is eenvoudig. Volg onderstaande stappen om een account aan te vragen bij Mollie.nl of Sisow.nl en te koppelen aan Simbill.

1. Meld u aan op Mollie.nl of Sisow.nl. Het aanmaken van een account bij Mollie.nl of Sisow is gratis. U betaalt alleen per ideal factuur transactie.
2. Activeer iDeal na het aanmelden. Na het aanmelden kiest u in het linkermenu voor iDeal. Om iDeal te activeren zijn een aantal gegevens nodig. Deze kunt u via de website van Mollie.nl of Sisow verzenden.
3. Voer uw klant ID. Na het inloggen binnen Simbill.nl kunt u onder Instellingen > iDeal uw klant ID invullen. Het klant ID vindt u binnen het systeem van Sisow of Mollie.nl onder Mijn account en vervolgens Accountgegevens.

Heeft u nog vragen? Neem dan even contact met ons op.