Krijgen waar u recht op heeft

Afspraken zijn ervoor gemaakt om te worden nagekomen, in welke vorm dan ook. Bij BMK Incassobureau vinden we dat iedereen dient te krijgen waar hij of zij recht op heeft. Rechtvaardigheid is onze drijfveer die ervoor zorgt dat onze specialisten elke morgen uit bed komen en alles uit de kast halen om ervoor te zorgen dat iedereen krijgt wat hem toekomt. Daar worden wij blij en u gelukkig van. Dat doel bereiken we middels de synergie van preventie en incasso. De synergie van preventie en incasso is pure winst. Elke dag dat een factuur minder lang openstaat is pure winst voor de onderneming. Onze doelstelling is vorderingen te incasseren, financiële bedrijfsrisico’s te beperken en cashflows te verbeteren. In Simbill zit het eenvoudige no cure no pay incassosysteem van BMK. Heeft u een lang openstaande factuur. Dien hem gemakkelijk in via ons systeem!

Preventie voorkomt incasso

Vanuit verschillende preventie expertises geven we vorm aan en optimaliseren we uw cashflow en de betalingsrelatie met uw debiteuren. Voorkomen is immers betere dan genezen. Zo voorkomen wij oninbare of achterstallige vorderingen op debiteuren middels actief debiteurenbeheer, het checken van de kredietwaardigheid of juridisch advies over zakelijke overeenkomsten en algemene voorwaarden. Wij kunnen dit volledig voor u uit handen nemen of u daarin ondersteunen. Tevens bieden wij trainingen & opleidingen aan.

Mocht een debiteur niet aan zijn betalingsverplichtingen kunnen voldoen, dan zijn onze incasso specialisten hier in een vroegtijdig stadium bij. Dat is een groot voordeel, want hoe eerder wij kunnen ingrijpen, hoe groter de kans van slagen. We inventariseren vooraf de haalbaarheid van uw vorderingen en adviseren u eerlijk en wat de beste incassostrategie is. Wij behandelen uw vordering vasthoudend, alsof het onze eigen vordering is. BMK Incassobureau ontzorgt, zodat u zich volledig kunt richten op datgene wat voor u het belangrijkst is: ondernemen!